8 komentářů
  1. Pražský koláč jsem ještě neochutnala, sice jsem jeho variantu viděla v Uherském Hradišti, ale to by nebylo ono =) Jinak gratuluji k pasivní slovní zásobě, já bych maximálně prohlížela obrázky.

    OdpovědětVymazat
  2. Včera jsem si ten Pražský koláč poprvé ochutnala ve Vodičkově ulici, tedy tu čtvrtinku, no a hnedle jsem se pro něho nadchla a tak jsem moc ráda za tento recept. Bára

    OdpovědětVymazat
  3. Ve Vodičkově - to jsou Libeřské lahůdky, že jo? Tam ho mají vynikající!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Prazský kolac jsem nikdy nejedla, jen o nem slysela(ze je to buchta s maslovym kremem, tvaroh tam pry nepatri - proste pro me zdanlive nechutna zalezitost), ale asi to budu muset zmenit a sve puvodni mineni prehodnotit(ale tvaroh bych si asi dala, ciste maslove kremy jim malokdy... ale liberske lahudky jsou nablizku, hura! dekuji za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvelý koláč, i keď som ho doteraz poznala len ako Tarte Tropézienne (je však super vedieť aj o inej variante). Pár krát som ho robila, ale bez pridania masla do krému pretože maslové krémy nemám rada. Najnovšie som do neho pridala taktiež maliny - priamo na krém - a tie to perfektne osviežili.

      Vymazat
  5. no tarte tropeziene.. se nám tady peče v st. tropez a nejenom tam.. ale proč je z toho najednou pražský koláč? kde se to vzalo? to je zajímavé teda..

    OdpovědětVymazat
  6. Dělala jsem ho podle tohoto receptu - NEJLĚPŠÍ VĚC CO JSEM KDY UPEKLA!!

    OdpovědětVymazat
  7. Tak jsem koláč teď dopekla - udělala jsem místo jednoho čtyři, ale zarazilo mě, co mi zbylo krému a přitom jsem je naplnila až až. Zatím jsem neochutnala, ale vypadá to dobře.

    OdpovědětVymazat