3 komentářů
  1. Děkuju za připomenutí - jako dítě jsem ptačí mléko milovala a určitě si ho dnes udělám :-)

    Manžel si po podrobném zkoumání fotek myslí, že ve Francii jde o "ile flottante". Zatím jsem je neochutnala.

    Hezký den,
    Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Já si to myslela taky, ale tady mě vyvedli z omylu: http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=25309 Ovšem mezi námi, ingredience jsou stejné, jen ile flottante je jeden obrovitánský sněhový ostrov... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nene, ten cesky labuznik ma nejakou starodavnou terminologii. Jsou to jednoznacne iles flottantes (teda krome toho karameloveho vrsku, ktery se nekdy dela, aby to nemelo mdlou chut) http://www.750g.com/recettes_ile_flottante.htm

    OdpovědětVymazat