O mně
-  
 Anna Bednaříková - Pletu, šiju, vařím, peču, fotím.
 
Archiv
- 
        ▼ 
      
2010
(157)
- 
        ▼ 
      
ledna
(14)
- Sweettoothday - pražský koláč
 - Sweettoothday - macarons s marmeládou
 - 51 - Něco krásného
 - Sweettoothday - cheesecake
 - Saltytoothday - bramboračka
 - Vysokoškoláci neumí česky – co s tím?
 - 65 - Vaše oblíbená denní doba
 - Ráno v Polabí
 - Saltytoothday - gnocchi
 - 28 - Oblíbený koníček
 - Sweettoothday - vtáčie mlieko
 - 24 - Cesta/silnice
 - Saltytoothday - pagáče
 - PF 2010
 
 
 - 
        ▼ 
      
ledna
(14)
 
Rádi jste si přečetli
- 
Na Vánoce jsem pekla pepparkakor, zůstala mi po něm v lednici takřka plná láhev zlatého sirupu. Na štědrovečerního kapra mi zůstala památ...
 - 
Nechci z Inspiromatu dělat nějakou poradnu pro spotřebitele, ale jelikož posledních pár týdnů jsem měla co do činění s návrhem, dopravou a m...
 - 
Pasteis de nata (jednotné číslo je pastel de nata) jsou košíčky z listového těsta plněné žloutkovým krémem ne nepodobným pudinku. Pocházejí ...
 - 
Tak jestli jsem si myslela, že jsem se pro letošek s čerstvými švestkami už rozloučila, hluboce jsem se mýlila. Nechala jsem se přemluvit a ...
 - 
Rok se s rokem sešel a my s Kocourkem slavili první výročí svatby. Protože nás příští rok čeká v největší pravděpodobností stěhování,...
 - 
Autoři textů často používají takovou fintu na čtenáře: použijí nějaký přitažlivý nadpis, který ale - jak se později ukáže - je vlastně zcela...
 - 
Protože se dá jen těžko najít lepší vlna na zimní svetr než islandská Lópi, udělala jsem velkou objednávku v obchodě Aláfoss a pustila se...
 - 
V souvislosti s avizovanou stavbou domu podle návrhu Jana Kaplického se objevil zajímavý jazykový úkaz. Připomíná vila svým tvarem platýze ,...
 - 
V rámci udržování fyzické kondice vystupuji z metra už o dvě stanice dříve a ony zhruba dva kilometry chodím pěšky. To udržování kondice má ...
 - 
Jelikož jsme měli s Kocourkem výročí, pekla jsem tentokrát dort. A Kocourek mi poprvé asistoval. Při potahování dortu marcipánem. Ale že se ...
 
0 komentářů