Mám ráda tu chvílí, kdy nastává soumrak. Teď v zimě si to skoro ani neužiju, protože sedím v práci a obvykle to prošvihnu. Kromě pátku, kdy jdu domů o víc než hodinu dřív než ostatní dny. Jednou jsem takhle šla zrovna Karlínem a všimla si odlesku zapadajícího slunce na komplexu kancelářských budov. Rychle jsem vyndala kompakt a udělala pár fotek. Pěkných pár týdnů se pak válely ve složce Obrázky a čekaly na protřídění. Nakonec jsem vybrala jako nejlepší tuto, i když je škoda, že kvůli mrakům se slunce neodráží ve všech oknech...
O mně
-
Anna Bednaříková - Pletu, šiju, vařím, peču, fotím.
Archiv
-
▼
2010
(157)
-
▼
ledna
(14)
- Sweettoothday - pražský koláč
- Sweettoothday - macarons s marmeládou
- 51 - Něco krásného
- Sweettoothday - cheesecake
- Saltytoothday - bramboračka
- Vysokoškoláci neumí česky – co s tím?
- 65 - Vaše oblíbená denní doba
- Ráno v Polabí
- Saltytoothday - gnocchi
- 28 - Oblíbený koníček
- Sweettoothday - vtáčie mlieko
- 24 - Cesta/silnice
- Saltytoothday - pagáče
- PF 2010
-
▼
ledna
(14)
Rádi jste si přečetli
-
Na Vánoce jsem pekla pepparkakor, zůstala mi po něm v lednici takřka plná láhev zlatého sirupu. Na štědrovečerního kapra mi zůstala památ...
-
Včera mi pokladní v Bille podstrčila k nákupu jakýsi firemní časopis. Na první pohled Vánoce v hlavní roli, cukroví "jinak" a ...
-
Jelikož a protože měl Kocourek minulý týden narozeniny, rozhodli jsme se zajít na místo, kam tak rádi chodí malí i velcí kocourci – do cukrá...
-
Během Open House Praha se mi má souputnice Magda zmínila, že se v létě chystá do Londýna na výstavu Alexandra McQueena. Netušila, jakého bro...
-
Dneska to je devět let, co jsem udělala státnice a stala se ze mě oficiálně megera. Kdyby byl můj akademický titul dítě, už by na mě dávno...
-
Banální rady pro úplné začátečníky, kteří si chtějí na blog fotit jídlo (především moučníky), ale nevědí, jak na to – pokročilí nechť promin...
-
Pět dní před odletem do Londýna si Kocourek natáhl vazy a dostal neschopenku. Co teď? Zdravý rozum mi velel zůstat ze solidarity doma, mé po...
-
Má poslední služební cesta do Frankfurtu pro mě byla poměrně dosti inspirativní. Zaprvé jsem při pohledu na tamní (vynikající) závodní jídel...
-
I nadešla doba rozmrazit onen pytlík malin s hmyzem . Hmyz byl vyjmut, maliny opláchnuty, otázka zněla: co s nimi? Protože ze sladké...
-
Protože už (snad definitivně) opadla letní vedra, mám tady další várku inspirace na pletené svetry. Jestli Inspiromat sledujete p...
0 komentářů