4 komentářů
  1. A co arašídové máslo? To je taky zlo, jak se u nás říká. Jinak zázvorová marmeláda mě přivedla na zajímavý nápad na dárek k narozeninám. Začínají se mi kupit. Formy na tartaletky vypadají skvěle. Chci být dospělá jenom kvůli vlastní kuchyni. Budu mít mističky na creme brule, formu s malým poloměrem na cheesecake, aby byl vysoký a zároveň mě nezruinoval a tyto skvosty. Anebo budu mít pidikuchyň s remoskou a bude.

    OdpovědětVymazat
  2. Arašídový máslo - ďáblův vynález. A to přitom vím, že bych ho vůbec jíst neměla, protože mi pak bude zle, ale po otevření sklenice se můj mozek vypíná.

    A remoska je náhodou dost dobrá věc. Taková zemlbába je z ní nepřekonatelná.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak Vám pěkně děkuji :) Váš blog jsem objevila poměrně nedávno, tudíž mě doposud nenapadlo koupit Lemon Curd. Právě v tuto chvíli je půlka skleničky pryč a na koláč budu muset udělat krém ručně.
    Děkuju za recepty a přeju příjemné blogování!
    /Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. On zase když člověk ví, co všechno se do lemon curd dává, tak se při konzumaci krotí!

    OdpovědětVymazat