O mně
-
Anna Bednaříková - Pletu, šiju, vařím, peču, fotím.
Archiv
-
▼
2009
(179)
-
▼
srpna
(14)
- P.S. (Poslední sáček)
- Ryba a hlavy
- To jsem z toho Maďar
- Cena montáže kuchyně IKEA (Černý Most)
- Jen pro nezaměstnané
- 46 - Úroda
- Jak se mění pohled na ženské tělo
- Zuzana & Robin - hostina
- Zuzana & Robin - obřad
- Zuzana & Robin - přípravy
- Proč nečtu časopisy pro ženy
- 18 - Domácí zvíře
- 47 - Schody
- Here comes the bride
-
▼
srpna
(14)
Rádi jste si přečetli
-
Na Vánoce jsem pekla pepparkakor, zůstala mi po něm v lednici takřka plná láhev zlatého sirupu. Na štědrovečerního kapra mi zůstala památ...
-
Dnes jen telegraficky - k rychlodezertu se to hodí. Na začátku byl nalezený recept na koláč s pěnou z arašídového másla a čokoládo...
-
Jízda králů je snad i proto tak krásná, že obsah jejího sdělení je dávno ztracen a do popředí o to víc vystupují gesta, barvy a slova, upo...
-
Nikdy jsem nedržela v ruce jediný časopis o jídle, ani je nečtu na internetu. Nevyměňuju si recepty. Jména lidí z foodblogové sféry znám jen...
-
Rok se s rokem sešel a my s Kocourkem slavili první výročí svatby. Protože nás příští rok čeká v největší pravděpodobností stěhování,...
-
Nechci z Inspiromatu dělat nějakou poradnu pro spotřebitele, ale jelikož posledních pár týdnů jsem měla co do činění s návrhem, dopravou a m...
-
Pasteis de nata (jednotné číslo je pastel de nata) jsou košíčky z listového těsta plněné žloutkovým krémem ne nepodobným pudinku. Pocházejí ...
-
Tentokrát mi bylo inspirací probíhající evropské turné U2 a také to, že jsem zjistila, že mám mezi štítky sice také Brno , ale jen jeden pří...
-
Bublanina: na 1 vejce 2 lžíce cukru a 3 lžíce polohrubé mouky špetka prášku do pečiva ovoce Ušlehejte sníh z bílků. Žloutky vymíchejte...
-
Když jsme s Kocourkem odjížděli po Slováckém roce z Kyjova, byli jsme jako skuteční Pražáci vracející se z venkova (jakkoli to dělení Praha...
0 komentářů