Hostina v restauraci proti hotelu Kamila v Čiernej Vode.

Novomanžel Robin si připravil slavnostní řeč. Je poznat, že je skutečným mistrem slova. Nejenže ji bravurně zvládl ve své mateřštině i slovenštině, ale podařilo se mu přítomné rozesmát až k slzám.
O mně
-
Anna Bednaříková - Pletu, šiju, vařím, peču, fotím.
Archiv
-
▼
2009
(179)
-
▼
srpna
(14)
- P.S. (Poslední sáček)
- Ryba a hlavy
- To jsem z toho Maďar
- Cena montáže kuchyně IKEA (Černý Most)
- Jen pro nezaměstnané
- 46 - Úroda
- Jak se mění pohled na ženské tělo
- Zuzana & Robin - hostina
- Zuzana & Robin - obřad
- Zuzana & Robin - přípravy
- Proč nečtu časopisy pro ženy
- 18 - Domácí zvíře
- 47 - Schody
- Here comes the bride
-
▼
srpna
(14)
Rádi jste si přečetli
-
V rámci udržování fyzické kondice vystupuji z metra už o dvě stanice dříve a ony zhruba dva kilometry chodím pěšky. To udržování kondice má ...
-
INFO NA ÚVOD: Ve čtvrtek jsem se na svém blogu na iDnes pokusila rozjet nominace do ankety o nejoblíbenější moučník čtenářů blogu. Moc se ne...
-
Při pohledu na dnešní příspěvek si říkám, že jsem si měla dát jako novoroční předsevzetí, že budu dokumentovat vše, co jsem upletla a uši...
-
Když jsem se někdy v únoru rozhodla, že se budu snažit až do Velikonoc představovat postní jídla, myslela jsem, že nebude nic snazšího než v...
-
Není to tak dávno, co jsem SI upletla deku, aby mi nebyla zima, když do noci pletu a dívám se při tom na detektivní seriály. Dopadlo to t...
-
Jedna věc se musí obchodnímu domu IKEA nechat: není lepší propagace švédské kuchyně! Jen řekněte, kdo z vás nezná masové kuličky? Kdo z vás ...
-
Na Vánoce jsem pekla pepparkakor, zůstala mi po něm v lednici takřka plná láhev zlatého sirupu. Na štědrovečerního kapra mi zůstala památ...
-
Pasteis de nata (jednotné číslo je pastel de nata) jsou košíčky z listového těsta plněné žloutkovým krémem ne nepodobným pudinku. Pocházejí ...
-
Jelikož jsme měli s Kocourkem výročí, pekla jsem tentokrát dort. A Kocourek mi poprvé asistoval. Při potahování dortu marcipánem. Ale že se ...
-
Banální rady pro úplné začátečníky, kteří si chtějí na blog fotit jídlo (především moučníky), ale nevědí, jak na to – pokročilí nechť promin...
Anno, jak svatby nemusim, tak tyhle fotky jsou nadherny!
OdpovědětVymazatJá jsem na tom se svatbama stejně, koneckonců jsem o tom nedávno psala, ale tahle svatba byla opravdu povedená, takže teď už můžu říct, že jsem byla na třech skvělých svatbách!
OdpovědětVymazatjj taky se mi tam moc líbílo - hlavně kvůli jedné skvělé slečně, co tam byla se mnou ;-)
OdpovědětVymazat