O mně
-
Anna Bednaříková - Pletu, šiju, vařím, peču, fotím.
Archiv
-
▼
2009
(179)
-
▼
července
(23)
- 49 - Místo, kde odpočíváte
- Takřka vánoční příběh
- Kde ulice nemají jména
- 19 - Něco starého
- Realitní okénko (3. díl)
- Patti
- Colours of Ostrava - den čtvrtý
- Colours of Ostrava - den čtvrtý (vlasy)
- Colours of Ostrava - den třetí
- Colours of Ostrava - den třetí (výlet v barvách)
- Colours of Ostrava - den třetí (výlet)
- Colours of Ostrava - den druhý
- Colours of Ostrava - den druhý (výlet)
- Colours of Ostrava - den první (večer)
- Colours of Ostrava - den první (předehra)
- Colours of Ostrava - den předtím
- Realitní okénko (2. díl)
- Fotka dne: Jdu se koupat
- Dovolená, den sedmý
- 38 - Pohled z okna
- Realitní okénko
- 3!!!
- Dovolená, den druhý
-
▼
července
(23)
Rádi jste si přečetli
-
V rámci udržování fyzické kondice vystupuji z metra už o dvě stanice dříve a ony zhruba dva kilometry chodím pěšky. To udržování kondice má ...
-
Při pohledu na dnešní příspěvek si říkám, že jsem si měla dát jako novoroční předsevzetí, že budu dokumentovat vše, co jsem upletla a uši...
-
INFO NA ÚVOD: Ve čtvrtek jsem se na svém blogu na iDnes pokusila rozjet nominace do ankety o nejoblíbenější moučník čtenářů blogu. Moc se ne...
-
Když jsem se někdy v únoru rozhodla, že se budu snažit až do Velikonoc představovat postní jídla, myslela jsem, že nebude nic snazšího než v...
-
Není to tak dávno, co jsem SI upletla deku, aby mi nebyla zima, když do noci pletu a dívám se při tom na detektivní seriály. Dopadlo to t...
-
Jedna věc se musí obchodnímu domu IKEA nechat: není lepší propagace švédské kuchyně! Jen řekněte, kdo z vás nezná masové kuličky? Kdo z vás ...
-
Pasteis de nata (jednotné číslo je pastel de nata) jsou košíčky z listového těsta plněné žloutkovým krémem ne nepodobným pudinku. Pocházejí ...
-
Na Vánoce jsem pekla pepparkakor, zůstala mi po něm v lednici takřka plná láhev zlatého sirupu. Na štědrovečerního kapra mi zůstala památ...
-
Jelikož jsme měli s Kocourkem výročí, pekla jsem tentokrát dort. A Kocourek mi poprvé asistoval. Při potahování dortu marcipánem. Ale že se ...
-
Banální rady pro úplné začátečníky, kteří si chtějí na blog fotit jídlo (především moučníky), ale nevědí, jak na to – pokročilí nechť promin...
ano a díky tomu, že táhnul zrcadlovku, tak mohl udělat onu moc hezkou fotku Dulíka...
OdpovědětVymazatS kompaktem by to takhle určitě nešlo (min. s tím mým) ;-)