5 komentářů
  1. No konečně - cizrna! Už teď na to mám chuť. Myslíš, že by šla i cizrna z plechovky.

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě! (Okamžitě jsem si na tebe vzpomněla, když jsem ten recept našla...!)

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych si to dala jen tak bez těch těstovin :)

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě to jde jíst i samotné! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak. Kombinace tvého postupu a receptu z magazínu jednoho nejmenovaného obchodního řetězce dopadla skvěle. Mně chutnalo, navíc tam nebylo maso (což je podmínka pro realizaci jakéhokoli receptu). Ještě musím vylepšit pasírování a mám prázdninové obědy jedna báseň.

    OdpovědětVymazat