5 komentářů
  1. S jogurtem vedeme válku, která je momentálně v zákopové fázi. Zkoušeli jsme vše, ale jogurt nám nevzniká. Máme dobré jogurtové mléko, ale hustý jogurt ne.

    OdpovědětVymazat
  2. Možná zkusit ten fígl se sušeným mlíkem, jogurt slušně zhoustnul za šest hodin na topení a pak ještě "došel" v lednici.

    OdpovědětVymazat
  3. ohen.voda.vitr
    no tak take mam doma jogurtove mleko.
    mleko z mlekomatu, teplomer digitalni, susene mleko 5 lzic (ale meli jen odtucnene), jogurt zott (mozna tady byl problem - jogurt ma jen 2% tuku...?)
    priste, ze bych to zkusila se sklenickovym bilym.

    veskera pomoc je vitana :)
    (viz nick (na volny.cz))

    OdpovědětVymazat
  4. Nevím, jak je na tom Zott, ale jogurt by měl obsahovat živou jogurotvou kulturu - dobrá je právě Hollandia.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak těžko říct, čím to vlastně bylo. Možná ten Zott. Podruhé jsem dala Hollandii, přisypala trochu víc sušeného mléka, na topení nechala celou noc a ještě dala pod čepici. A výsledek excelentní :)

    Díky za recept i celý blog

    ohen.voda.vitr

    OdpovědětVymazat