2 komentářů
  1. Na zeleném ubrousku vypadá perník dokonce i zdravě. Nedávno, respektive před méně než rokem, jsem pekla celoplechovou variantu. Podle maminčina receptu, jak ho dělali, když byla malá a hele... Nedávali tam kakao, a tak jsem se divila, jak je světlý. Ale v té tmavší variantě vypadá líp. Mnohokrát jsem přemýšlela také na krájítkem na jablka. Stojí za to si jej koupit? Ne jednu stranu, když někdo přijde, menší odpad z jablek, ale zase další věc do kuchyně.

    OdpovědětVymazat
  2. To krájítko jsem kupovala jako dárek pro milce jablek, sama bych se bez něj obešla. (Samozřejmě použití krájítka u perníku je naprosto nesmyslný - chtěla jsem si jenom pohrát s fotkama jablek... :-) Pak jsem dílky oloupala a nastrouhala do těsta... To jen na vysvětlenou.)

    OdpovědětVymazat