4 komentářů
  1. Anno, to je prvni pokus o macarons? Zavidim, zkousela jsem je na jare a dopadla jsem trapne :-( Ted jsem si je dovezla z Londyna z Laduree za nekrestansky penize a tenhle zapisek me asi nakopne k dalsimu pokusu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo jo, první pokus... Byla jsem nedočkavá, dost dlouho nemíchala a pak měla poblém najít kvůli focení šest kousků s rovným povrchem. :-D Jinak pro úplnost jsem do těsta vmíchala napůl mandle a arašídy, krém je taky arašídový.
    P.S: V sobotu dám tip na to, co s těmi žloutky, co po makronkách zbydou. ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky, už nějakou dobu zkouším upéct macarons. Nemám problém s tím, že by mi praskali, nebo byli duté ale nikdy mi neudělají takovou tu krásnou nožičku. V čem dělám chybu? poraďte mi prosím =(

    OdpovědětVymazat
  4. Možná se pečou při moc nízké teplotě...

    OdpovědětVymazat