2 balíčky listového těsta
5 bílků
200 g pískového cukru
1l vody
3 balíčky vanilkového pudinku
1 vanilkový cukr
2 kelímky šlehačky (1/2 l)
ztužovač do šlehačky
moučkový cukr podle chuti
Z listového těsta vyválejte dva pláty, jeden po přenesení na plech nakrájejte podle toho, jak velké chcete jednotlivé dílky krémešů.
5 bílků
200 g pískového cukru
1l vody
3 balíčky vanilkového pudinku
1 vanilkový cukr
2 kelímky šlehačky (1/2 l)
ztužovač do šlehačky
moučkový cukr podle chuti
Z listového těsta vyválejte dva pláty, jeden po přenesení na plech nakrájejte podle toho, jak velké chcete jednotlivé dílky krémešů.
Ušlehejte bílky s cukrem. Uvařte puding z vody a pudinkových prášků. Za neustálého šlehání vmíchejte bílky do horkého pudinku. Hmotu rozetřete na plát z listového těsta a dejte vychladit.
Nahoru rozetřete ušlehanou šlehačku s cukrem, narovnejte dílky listového těsta a nakrájejte na porce. Před podáváním pocukrujte.
(Pokud nedáte šlehačku, nic se neděje. Na plát těsta rozetřete krém, rozložte dílky druhého plátu a celé dejte do ledničky vychladit.)
RECEPT K VYTIŠTĚNÍ
0 komentářů