6 komentářů
  1. Tak Hankovec je sice vyhlášený pekař a housky má skvělé, ale řepánky od babičky z Kolína rovněž jedině z cukrové řepy s mákem (zahradu měli kousek od cukrovaru, takže původ řepy jasný:-)).

    OdpovědětVymazat
  2. To ráda slyším, že Hankovec skutečně existuje, myslela jsem, že to je zase nějaký fiktivní dodavatel. Po jeho houskách se podívám buď v té Bille nebo si udělám výlet do Kolína!

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím, jestli se něco od Hankovce prodává v Bille, ale určitě na Kubánském náměstí potraviny/pekárna u zastávky tramvaje.

    OdpovědětVymazat
  4. Hankovec stojí za to, ale v Bille asi neuvedou, odkud pečivo je, a pokud ano, Hankovcovo asi nebude všude... Jestli chcete vědět, jak má chutnat rohlík, zajeďte si do Kolína. Pokud jde o ty řepánky, nevím, kde nastala chyba... třeba jim to upravil blbec editor, to se ve skutečnosti často stává.

    OdpovědětVymazat
  5. Pekařství Hankovec má v Kolíně stoletou tradici a je vyhlášené... pečivo dodává zřejmě jen do Billy v regionu. Já tam moc ráda chodila nakupovat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a recept jsem zkusila z té červené řepy a bylo to moc dobré. cukrovou řepu opravdu seženu těžko a možná to upravili, aby prodali tu předvařenou červenou, kterou v Bille nabízejí :-)

      Vymazat