3 komentářů
  1. já jsem tohle jednou zkoušela -tuším podle receptu v Albert magazínu - a bylo to moc zajímavý, akorát jsem zjistila, že mi vlastně čekanka moc nechutná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to vypadá naprosto "noblesně"...už jsem na tento recept taky párkrát narazila, ale vzhledem k nepříjenné vlastnoti čekanky hořknout, jsem si na to netroufla. Častokrát se mi stalo, že přesto, že jsem čekanku koupila v tmavém obalu, tak už trochu nahořklá byla. Příště už si ale troufnu, tohle chci taky ochutnant:) Super tip. Díky a dobrou chuť.

    OdpovědětVymazat
  3. Obcas ho taky delam, ale s krehkym testem. Napln pouze cekanka a vlasske orechy, nekdy pridam slaninu nebo uzene. Ale variantu s fetou urcite zkusim :-)

    Eva

    OdpovědětVymazat