O mně
-
Anna Bednaříková - Pletu, šiju, vařím, peču, fotím.
Archiv
-
▼
2011
(132)
-
▼
srpna
(16)
- Sweettoothday - švestkový clafoutis a sorbet
- Sweettoothday - švestkové muffiny
- Welcome to the Jungle
- Sweettoothday - čokoládový dort (Ottolenghi)
- Slovácký rok - jízda králů (chasa ze Skoronic)
- Slovácký rok - krojovaný průvod
- Slovácký rok - Selský dvůr
- Slovácký rok - přehlídka krojů
- Slovácký rok - stavění máje
- Something old & something new
- Slovácký rok - "mandaly"
- Dog(folk)lore
- Slovácký rok - vernisáž
- Serenity
- Sweettoothday - muffiny s rybízem/jogutová buchta
- Navšťivte farmářský trhy co tě nakopnou
-
▼
srpna
(16)
Rádi jste si přečetli
-
V rámci udržování fyzické kondice vystupuji z metra už o dvě stanice dříve a ony zhruba dva kilometry chodím pěšky. To udržování kondice má ...
-
Při pohledu na dnešní příspěvek si říkám, že jsem si měla dát jako novoroční předsevzetí, že budu dokumentovat vše, co jsem upletla a uši...
-
INFO NA ÚVOD: Ve čtvrtek jsem se na svém blogu na iDnes pokusila rozjet nominace do ankety o nejoblíbenější moučník čtenářů blogu. Moc se ne...
-
Když jsem se někdy v únoru rozhodla, že se budu snažit až do Velikonoc představovat postní jídla, myslela jsem, že nebude nic snazšího než v...
-
Není to tak dávno, co jsem SI upletla deku, aby mi nebyla zima, když do noci pletu a dívám se při tom na detektivní seriály. Dopadlo to t...
-
Jedna věc se musí obchodnímu domu IKEA nechat: není lepší propagace švédské kuchyně! Jen řekněte, kdo z vás nezná masové kuličky? Kdo z vás ...
-
Na Vánoce jsem pekla pepparkakor, zůstala mi po něm v lednici takřka plná láhev zlatého sirupu. Na štědrovečerního kapra mi zůstala památ...
-
Pasteis de nata (jednotné číslo je pastel de nata) jsou košíčky z listového těsta plněné žloutkovým krémem ne nepodobným pudinku. Pocházejí ...
-
Jelikož jsme měli s Kocourkem výročí, pekla jsem tentokrát dort. A Kocourek mi poprvé asistoval. Při potahování dortu marcipánem. Ale že se ...
-
Banální rady pro úplné začátečníky, kteří si chtějí na blog fotit jídlo (především moučníky), ale nevědí, jak na to – pokročilí nechť promin...
0 komentářů