O mně
-
Anna Bednaříková - Pletu, šiju, vařím, peču, fotím.
Archiv
-
▼
2008
(109)
-
▼
prosince
(18)
- Credits
- Má duchovní matka
- 45 - Barevné nebe
- Šťastné a veselé!
- Stromeček
- Jsem hvězda!
- 36 - Akční záběr
- Kaheksa, leabhar a ewe aneb mrcha paměť
- Poslední cesta
- Olomoucký div
- Více času s kamarády, méně s tampony
- 74 - Mozaika
- Myšák
- Cheryl, já a Jim M.
- 2 - Forma dopravy
- Postřižiny aneb Jako chlapci II.
- 1 - Díra ve zdi
- Michael Moore: Adventures in a TV Nation
-
▼
prosince
(18)
Rádi jste si přečetli
-
Na Vánoce jsem pekla pepparkakor, zůstala mi po něm v lednici takřka plná láhev zlatého sirupu. Na štědrovečerního kapra mi zůstala památ...
-
V souvislosti s avizovanou stavbou domu podle návrhu Jana Kaplického se objevil zajímavý jazykový úkaz. Připomíná vila svým tvarem platýze ,...
-
Nechci z Inspiromatu dělat nějakou poradnu pro spotřebitele, ale jelikož posledních pár týdnů jsem měla co do činění s návrhem, dopravou a m...
-
Černý rybíz je přesně ten typ ovoce, který ve mně vyvolává otázku: co s ním? Nikdy ho není dost na marmeládu, bublanina se věčně jíst nedá ...
-
Pletení a detektivky. Jde to k sobě? Vezměte si takovou slečnu Marplovou, ta bez pletení nedá ani ránu a nejeden případ rozlouskává něk...
-
Custard je jedním z anglických slov, pro které se hodně obtížně hledá český ekvivalent. V zásadě to je pudink. Zapomeňte ovšem na tu pod...
-
Během Open House Praha se mi má souputnice Magda zmínila, že se v létě chystá do Londýna na výstavu Alexandra McQueena. Netušila, jakého bro...
-
Bramboračka Bramborový salát s křenem Cizrna na paprice Cuketový salát s lískovými ořechy Červená čočka s tamarindem Dýňová polévka ...
-
Sweettoothday speciálně pro Yrenaisnu. Vždycky jsem si myslela, že pišingr je cosi jako piškot. Z omylu mě vyvedla kamarádka, která Pischi...
-
Nikdy jsem nedržela v ruce jediný časopis o jídle, ani je nečtu na internetu. Nevyměňuju si recepty. Jména lidí z foodblogové sféry znám jen...
0 komentářů