O mně
-
Anna Bednaříková - Pletu, šiju, vařím, peču, fotím.
Archiv
Rádi jste si přečetli
-
Rok se s rokem sešel a my s Kocourkem slavili první výročí svatby. Protože nás příští rok čeká v největší pravděpodobností stěhování,...
-
Dnes jen telegraficky - k rychlodezertu se to hodí. Na začátku byl nalezený recept na koláč s pěnou z arašídového másla a čokoládo...
-
Nikdy jsem nedržela v ruce jediný časopis o jídle, ani je nečtu na internetu. Nevyměňuju si recepty. Jména lidí z foodblogové sféry znám jen...
-
Na Vánoce jsem pekla pepparkakor, zůstala mi po něm v lednici takřka plná láhev zlatého sirupu. Na štědrovečerního kapra mi zůstala památ...
-
Sweettoothday speciálně pro Yrenaisnu. Vždycky jsem si myslela, že pišingr je cosi jako piškot. Z omylu mě vyvedla kamarádka, která Pischi...
-
Jízda králů je snad i proto tak krásná, že obsah jejího sdělení je dávno ztracen a do popředí o to víc vystupují gesta, barvy a slova, upo...
-
Když jsme s Kocourkem odjížděli po Slováckém roce z Kyjova, byli jsme jako skuteční Pražáci vracející se z venkova (jakkoli to dělení Praha...
-
Tentokrát mi bylo inspirací probíhající evropské turné U2 a také to, že jsem zjistila, že mám mezi štítky sice také Brno , ale jen jeden pří...
-
Před pár týdny proletěla novinami i hlavním televizním zpravodajstvím informace, že uplynulo dvacet let od vydání alba Nevermind. Ne že byc...
-
Jahodová sezóna je v plném proudu a já mám chuť experimentovat. Protože jsem věděla, že jeden z moučníků bude spíše těžší (ne na přípravu...
0 komentářů