10 komentářů
  1. biskupsky chlebicek neni zrovna muj favorit, ale ty fotky jsou tak krasne, ze bych si stejne kousla :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to náramně. Já vlastně nikdy biskupský chlebíček neměla, my děláme jen bílkový o Vánocích a ten ani moc nemusím.

    OdpovědětVymazat
  3. Díky, díky, díky... :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Prekrasne fotky...
    Eva

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, úžasné fotografie, čím fotíte.

    Děkuji
    Jakub

    OdpovědětVymazat
  6. Canon 400D, objektiv Canon 50/1.8. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. fotky aj recept su fantasticke...a nehovorim o tom ze mat taky knizny poklad ako je ta kucharka, tak paaani, co by som za to dala...rozmyslam, ci u nas nebude prebiehat nejake dedicke konanie :))))) ale nie...nadherne pisete, som rada, ze som nasla vas blog ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za pochvalu a přidání mezi sledované blogy!
    Já jsem byla celý život nešťastná, že se u nás doma nic nevyhodí, k čemu jsou člověku servisy po babičce, když se z nich nikdy nejí (aby se třeba nedejbože něco nerozbilo...) - a jak se mi teď všechno hodí jako rekvizity při focení! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. vypadá tak jemně :) že bych vyzkoušela srnčí hřbet po babičce?

    OdpovědětVymazat