Vive la France!
Korpus:
70 g tuku
3 žloutky
200 g hladké mouky
2 lžíce mléka
50 g cukru
Krém:
300 ml mléka
1 vanilkový pudink
1 vanilkový cukr
100 g cukru
150 g másla
ovoce
V mléce uvařte pudink. Nechte ho vychladnout.
Vyšlehejte máslo s cukrem a postupně zašlehejte vychladlý pudink.
Krémem naplňte košíčky a ozdobte ovocem.
RECEPT K VYTIŠTĚNÍ
Korpus:
70 g tuku
3 žloutky
200 g hladké mouky
2 lžíce mléka
50 g cukru
Krém:
300 ml mléka
1 vanilkový pudink
1 vanilkový cukr
100 g cukru
150 g másla
ovoce
Ze surovin na korpus vypracujte rychle těsto a dejte ho na hodinu do lednice.
Poté ho rozdělte na jednotlivé porce (mně z toho vyšlo pět tartaletek), vyválejte a vyložte jím formu. Dno propíchejte několikrát vidličkou.
Pečte na 180°C přibližně 20 minut.
V mléce uvařte pudink. Nechte ho vychladnout.
Vyšlehejte máslo s cukrem a postupně zašlehejte vychladlý pudink.
Krémem naplňte košíčky a ozdobte ovocem.
RECEPT K VYTIŠTĚNÍ
0 komentářů