7 komentářů
  1. Ajajaj, manzel je Francouz, ani mu to nedam precist :-)))

    Eva

    PS: nam chutna kuchyne

    OdpovědětVymazat
  2. PS: Chtela jsem napsat; "nam chutna kazda kuchyne".

    E.

    OdpovědětVymazat
  3. Mně chutná taky všechno. :-) I když takhle zpětně si říkám, jestli ten (bohužel opakovaný) propadák se steakem v Paříži nebyla nějaká specifická pařížská dieta: člověk jen tak ořeže ten půlcentimetr propečeného masa a dojí se salátem. Zkrátka jakási sváteční varianta běžné pařížské diety sestávající z kafe a cigaret. :-D

    OdpovědětVymazat
  4. :-) Jo, to vysvetluje, ze Francouzi nemaji tolik potize s obezitou. To jsi mela fakt smulu, osobne si ani nepamatuju, ze bych nekdy mela spatne propecene maso, ja si ale davam "à point". Lepsi je stejne magret de canard. A chodit jen do restauraci, kde jsou obsazene skoro vsechny stoly :-)

    Pred 2 tydny jsme byli v Anglii a je fakt, ze na nektera jidla vzpominame se "slzou v oku".
    E.

    OdpovědětVymazat
  5. prekrasne fotografie,a samozrejme urcite fajne dezertiky:)

    OdpovědětVymazat
  6. Jeeeej, to vypadá dobře! No bez už jsem prošvihla, že bych zkusila třeba lipové želé? Nebo si počkám na příští rok :)

    OdpovědětVymazat
  7. Anebo to zkusit vyrobit z bezového sirupu či šťávy, ty se dají i koupit...

    OdpovědětVymazat