5 komentářů
  1. to vyzerá fantasticky!!! recept hneď ukladám:-)

    OdpovědětVymazat
  2. A kdy jsou nejlepší? Musí se jíst první den, nebo jsou dobré i další? Úžasné fotky;) tenhle blog je senzační a já přízeň rozhodně zachovám

    OdpovědětVymazat
  3. U nás vydržely jen do druhého dne, tak nedovedu odpovědět... :-) Ale určitě není problém udělat osvědčené kynuté těsto, které vydrží více dnů, a přidat do něj kardamom. Takhle jsem letos na Velikonoce udělala jidáše i mazanec - sice netradiční chuť, ale vše bylo vysoce jedlé (opět otestováno na mém ultrakonzervativním otci, který měl místo původně zamýšleného jidáše rovnou tři...)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak nejak jsem pocitala, ze tu najdu jidase, ale tohle vypada taky skvele. Mame rozectene nejake svedske spisovatele a zakousnout k nim neco svedskeho by nebylo od veci :-) Diky za napad.

    Doufam, ze brzy najdes nejakou inspiraci, budu se tesit na dalsi clanky :-)

    Eva

    OdpovědětVymazat
  5. Já se těším hlavně na Ingmary :-) A přízeň určitě zachovám!

    OdpovědětVymazat